Rottweiler valt baasje aan die met 2 Jack Russels wandelt: De gevolgen zijn zwaar

door: MRO
Martin Fletcher, een man uit Yorkshire, heeft drastisch moeten ingrijpen toen een rottweiler zijn twee honden aanviel. De man verloor er zelf een tand door.

De 55-jarige Martin was met zijn twee honden Ben en Jerry, Jack Russels, aan het wandelen toen een grote rottweiler op hen af kwam rennen. Eerst viel hij de 10-jaar oude Ben en er was geen eigenaar in zicht. "Ik kon hem eraf halen, maar dan ging hij naar mijn andere hond", doet Martin zijn verhaal in Daily Mail.

"De rottweiler beet in mijn hand en ik probeerde hem van mijn hond te halen. Dit ging zo minutenlang door en hij wilde niet loslaten. Ik beet uiteindelijk in zijn oor omdat ik geen andere optie had. Hij had mij al gebeten, ik had geen keuze." Martin verloor hierdoor een tand.

Forse rekening bij de dierenarts

Uiteindelijk kwam de eigenaar van de rottweiler opdagen en toen kostte het nog veel moeite om hem los te rukken van de Jack Russel. De eigenaar verdween met zijn rottweiler terwijl Martin bij zijn gewonde honden zat.

Hond Ben bloedde hevig en had 38 draadjes nodig. De tweede Jack Russel, de 3-jarige Jerry, had beetwonden op zijn rug en nek. In totaal moest Martin bij de dierenarts een rekening van £800 betalen.