Verschrikkelijk wat vrouw meemaakt: Aangereden door twee auto’s en daar blijft het niet bij

door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Een 24-jarige vrouw heeft iets verschrikkelijks meegemaakt. Ze werd aangereden door twee auto’s en daar bleef het niet bij.

De feiten dateren van vrijdag 7 februari 2020. Op de ‘rue Hasquette’ in Amay werd de vrouw door een witte BMW aangereden. Dat meldt de politie. 

Vervolgens is de vrouw ook nog eens aangereden door een tweede auto. De chauffeur van deze tweede auto werd reeds geïdentificeerd.

Dankzij het slachtoffer kon een robotfoto worden opgesteld van de gevluchtte chauffeur. De man is rond de 30 jaar oud. Hij heeft donkere ogen en zwart haar dat kortgeschoren is op de kanten, met langer, rechtopstaand haar bovenop het hoofd.

In het kader van dit vluchtmisdrijf wordt aan alle getuigen gevraagd om contact op te nemen met de onderzoekers. Ook aan de chauffeur zelf wordt gevraagd om zich te melden.

Bent u deze chauffeur, bent u getuige van dit vluchtmisdrijf, kent u de eigenaar van deze witte BMW of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.30 0. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.e

Tags almay