Analist blijft zeker van zijn stuk: "Meunier heeft al getekend in Dortmund"

door: BVDO
Voetbalanalist en ex-speler van Paris Saint Germain Jérôme Rothen blijft rondstrooien dat Thomas Meunier al getekend heeft bij Borussia Dortmund.

Maandagmorgen liet Rothen al een ballonnetje op over een mogelijke transfer van Thomas Meunier richting Dortmund. Dat deed hij maandagavond nog eens over op Radio Monte Carlo: "Thomas Meunier heeft al getekend bij Borussia Dortmund. Deze info kan ik met grote zekerheid delen. Het is alleen nog niet officieel.”

De Rode Duivel is zeer gegeerd bij de Duitse club, omdat hij perfect past in hun aanvallend systeem. Meunier en Rothen zijn trouwens goede vrienden van elkaar en wellicht heeft Rothen zijn informatie dan ook op die manier verkregen. Toch zou het straf zijn dat hij die informatie dan ook zo maar deelt.

Bij de waarnemers van Meunier wordt dat alvast ontkend. Er zou nog geen persoonlijk akkoord zijn en Meunier zou ook niet enkel op Dortmund mikken. De bedoeling was om te wachten tot na het EK, maar als dat er niet komt, is dat natuurlijk een ander paar mouwen.