Vergadering Pro League nog maar eens uitgesteld: Club Brugge nog altijd geen kampioen

door: BVDO
Club Brugge ziet de vergadering van de Pro League nog maar eens uitgesteld worden en is dus officieel nog altijd geen kampioen.

Normaal stond de vergadering van de Pro League vrijdag op de agenda. De Pro League heeft de vergadering verdaagd naar maandag. Vrijdag staat de Nationale Veiligheidsraad op de agenda en wellicht wordt daar duidelijk gemaakt wat er voor alle sportcompetities in het land mogelijk zal zijn in de nabije of verre toekomst.

Op de vergadering van de Pro League moeten bekrachtigd worden dat de competitie stopgezet wordt en dat Club Brugge uitgeroepen wordt tot kampioen. Ook over de bekerfinale en de promotiematch in 1B moet gesproken worden. Tot slot komt ook het competitieformaat voor volgend seizoen aan bod.

Marc Van Ranst liet vorige week nog horen dat voetballen in juni toch nog mogelijk zou zijn. "Het zou sneu zijn, als in de rest van Europa nagedacht wordt hoe alsnog gevoetbald kan worden, dat wij die piste niet zouden overwegen", klinkt het bij de viroloog. Toch lijkt het weinig aannemelijk dat er in de Jupiler Pro League nog gevoetbald wordt.