Blijft Club Brugge interesse tonen in dure Argentijn?

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Club blijft het dossier van de Argentijnse spits Adolfo Gaich volgen en ook de aanvaller zelf ziet een avontuur in Brugge wel zitten.

De clause om Gaich vrij te kopen bedraagt maar liefst 16 miljoen euro. Het contract van de Argentijn loopt af in 2021 en dat zal hij hoe dan ook niet verlengen. Wil zijn team nog iets aan hem verdienen, dan moeten ze hem nu wel verkopen. Hoe langer gewacht wordt, hoe meer de waarde daalt.

Galatasaray is één van de Europese ploegen met interesse in Gaich, maar de financiële onzekerheid en ook de onzekerheid over de start van de competities doet de clubs een afwachtende houding innemen. “Adolfo heeft zeker nog interesse om zijn carrière voort te zetten in Europa en heeft een goed gevoel bij Club Brugge”, zegt Gaich’ zaakwaarnemer Pablo Caro. “Brugge speelt in de Champions League en voor Adolfo is het ook heel belangrijk dat de trainer heeft gezegd dat hij erg in hem gelooft.”

Het lot van Gaich bij Club Brugge hangt ook samen met wat er gebeurt met andere aanvallers bij blauwzwart. Gaat Dennis weg? En welke betekenis zullen Okereke en Krmencik nog krijgen?