Ernstig incident in Action: Vader geeft winkelbediende pak slaag

door: STS
Action
In een filiaal van winkelketen Action heeft zich een ernstig incident voorgedaan, waarbij een jonge winkelbediende rake klappen moest incasseren.

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft bekendgemaakt dat de feiten zich dinsdagnamiddag afspeelden in de Action die gelegen is aan het Stationsplein in Sint-Niklaas.

Een 19-jarige medewerker kreeg er slagen toegediend van een man die met zijn vrouw en zeven kinderen de winkel was binnengegaan en daarop aangesproken werd. Door het coronavirus is het namelijk slechts toegestaan dat één ouder vergezeld van maximum twee kinderen de winkel mag betreden. In principe zouden de oudste kinderen buiten moeten wachten.

Toen de jonge winkelbediende het gezin daarop aansprak, ontstond er een discussie, waarbij de vader het personeelslid meerdere slagen in het aangezicht zou gegeven hebben.

Arbeidsongeschikt

De jongeman raakte gewond en moest voor verzorging worden overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is voor minstens 14 dagen arbeidsongeschikt.

"De verdachte, een 27-jarige man uit Sint-Niklaas, is geen onbekende voor politie en gerecht. Hij werd gearresteerd en zal worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Wij vragen zijn aanhouding", aldus het parket.