Blijft Meunier dan toch nog bij Paris Saint Germain?

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Het contract van Thomas Meunier loopt eind deze maand af bij PSG, hij tekende ondertussen bij Dortmund.

Toch overweegt Thomas Meunier om  de Final Eight van de Champions League af te werken met Paris Saint-Germain na zijn transfervrije overstap naar het Duitse Dortmund. . “Als hij wil, mag hij nog even terugkeren naar Parijs. We moeten dan natuurlijk wel met PSG spreken over de voorwaarden van een contractverlenging voor twee maanden”, vertelt Dortmundbaas Hans Joachim Watzke bij Sport Dobbelpass.

Zeker omdat Meunier zelf aangaf de beker met de grote oren nog te kunnen binnenhalen. “De Champions League is het meest prestigieuze tornooi ter wereld en het volstaat om nog drie wedstrijden te winnen om de beker binnen te halen. We willen hem die kans dan ook niet ontnemen. Dat hij alles wil geven voor de club waar hij een mooie tijd had, valt helemaal te begrijpen.”

Meunier mist hierdoor wel een deel van de voorbereiding met Dortmund. “Thomas heeft goed kunnen uitrusten tijdens de coronastop. Hij kan dus perfect drie wedstrijden spelen met PSG in augustus en daarna bij ons aansluiten voor het laatste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”