Marc Van Ranst doet vaststelling over zijn zoon Milo: “Het begint nu wel op hem te wegen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het blijven drukke dagen voor Marc Van Ranst. Zolang het coronavirus in het land is, zal het voor hem niet rustig worden.

“Ik merk dat veel mensen op vakantie zijn. Het is ook wat rustiger in het ziekenhuis. Voor de rest is er nog voldoende te doen. Behalve hier en daar een vakantiedagje nemen, lukt het me nog niet om stil te zitten”, vertelt Marc Van Ranst aan Radio 2.

“Er zijn nog een paar dingen die van mijn checklist moeten geschrapt worden. Ik moet dringend naar de kapper en misschien eens naar de winkel. Een paar schoenen zijn broodnodig!”

Bizar
Voor Milo, de zoon van Marc, is de vakantie begonnen. “Mijn zoon Milo zijn vakantie ziet er heel bizar uit. Hij heeft net een hele ‘vakantie’ achter de rug. Het begint te wegen, maar we wonen in een doodlopende straat met andere kinderen.” 

“Op die manier brengen ze hun zomer door. Hij gaat niet op kamp, maar blijft in de buurt. Hij mag wél op kamp. Voor de jeugdbewegingen hebben we heel wat gewerkt met het kabinet van Benjamin Dalle om kinderen op kamp te kunnen laten gaan. Op kamp gaan, kan dus veilig!"