Jade is een dolgelukkig 9-jarig meisje, maar dan slaat het noodlot toe voor haar

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: SWNS
Jade Miller is negen jaar oud. Net zoals alle meisjes van haar leeftijd houdt ze van spelen. Toen ze op vakantie was in Cambodia met haar ouders sloeg het noodlot toe.

Jade Miller moest vechten voor haar leven. Het Britse meisje was met haar ouders op vakantie in Cambodia toen het helemaal misging. Terwijl ze aan het spelen was in het zwembad van het hotel werd ze plots geëlektrocuteerd. Ze raakte gekneld tussen enkele kabels die in het water geraakt waren.

Het meisje werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar vocht ze voor haar leven. Volgens de eerste vaststellingen kan het meisje onmogelijk nog praten. Ze is verlamd vanaf haar nek. Ook klopt haar hart onregelmatig en zijn haar spieren aangetast. Daarbovenop heeft ze verschrikkelijke brandwonden opgelopen. 

De ouders van het meisje zijn woedend op het hotel en begrijpen niet hoe het ongeluk is kunnen gebeuren. Het meisje heeft via een brief haar emoties uitgedrukt. “Ik ben verdrietig wat mij is overkomen. Ik voel me ook boos. Ik was bijna dood en heb niet eens een sorry gehoord. Ik betreur dit enorm en dat zouden jullie ook moeten doen”, schrijft ze in een brief aan het hotel.