VTM

Koen Wauters geeft zijn paspoort cadeau aan superfan, al heeft die fan wel eerst een plechtige belofte moeten doen aan hem

bron: Radio 2/Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karen Bytebier (42) uit Tielrode is een superfan van Koen Wauters. Ze heeft zelfs het paspoort van de zanger.

Karen heeft immers de paspoort van Koen Wauters. Dat zei ze afgelopen weekend in het Radio 2-programma 'De Zoete Inval'. "Ik heb die paspoort al jarenlang", luidt het.

“Ik bemachtigde het op de allereerste fandag van Clouseau in Gent. Er was een tombola en van elk Clouseau-lid werd er iets persoonlijk verloot. Ik won de identiteitskaart van Koen.”

De zanger dacht aanvankelijk dat hij zijn paspoort kwijt was. Hij vond ze uiteindelijk wel terug, maar had intussen al een nieuwe aangevraagd. Daardoor was de oude niet meer geldig. Koen besloot dan maar om die te verloten.

Belofte
"Ik was toen ongeveer vijftien en een echte fan in de tijd van de Clouseaumania”, gaat Barabara verder in Het Nieuwsblad. 

"Ik moest hem wel plechtig beloven dat ik niet zou verder vertellen waar hij woonde, want toen stond je adres nog op je identiteitskaart. Heel veel meisjes wilden het adres weten, maar ik vertikte het om te tonen. Ik hield die belofte.”

“Hij heet voluit Koen Maria Gaston Wauters. Als je heel goed kijkt, zie je dat hij een koortsblaas heeft. Misschien is het ooit veel geld waard, maar geen haar op mijn hoofd denkt eraan om het te verkopen.”