VTM

Deze week in Thuis: Schokkend nieuws voor Marianne, Peter heeft duidelijke boodschap voor Kobe

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Het wordt een bijzonder boeiende week in Thuis. Marianne krijgt al snel schokkend nieuws te horen. Kobe maakt het zichzelf intussen onmogelijk bij iedereen.

Maandag 8 januari:
Waldek is met zijn gedachten niet bij het werk. Olivia probeert Lowie in deze moeilijke periode te steunen. Tamara besluit de hele ochtend in bed te blijven.

Dinsdag 9 januari:
Judith krijgt een telefoontje van de school van Stan. Marianne hoort schokkend nieuws. Olivia heeft twijfels over de aanpak van Lowie. Rosa voelt dat er iets scheelt met Kobe. Tom houdt het hoofd koel. Komt er een kleine deuk in de relatie tussen Eddy en Angéle?

Woensdag 10 januari:
Mayra probeert haar onrust voor Waldek te verbergen. Tamara wil Kobe voorlopig niet meer zien en ook Peter heeft een duidelijke boodschap voor hem. Tot grote verbazing van Tom staat Karen voor zijn neus. Stan blijft het Judith moeilijk maken.

Donderdag 11 januari:
Het agressieve gedrag van Kobe werkt Kaat op de zenuwen. Mayra houdt Waldek voor de gek. Marianne ziet haar toekomst somber in. Lowie krijgt goed nieuws. Stan toont maar weinig respect voor zijn moeder.

Vrijdag 12 januari:
Waldek krijgt een telefoontje van Mayra, ze is in paniek. Tamara en Kobe raken met elkaar in de clinch. Judith en Tom moeten voor de rechter verschijnen. Spelen de jaloerse gevoelens van Lowie terug op?

Tags thuis eén