VTM

'Ophefmakend nieuws over prins Laurent en Wendy Van Wanten: Dit is er aan de hand'

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten's zoon Clement wordt 18 jaar. En al die tijd is nog steeds niet geweten wie de vader van de jongen is.

Er zijn al jaren geruchten dat prins Laurent de vader is van Clement. Wendy zei eerder al dat ze dit bekend zal maken vanaf het moment dat haar zoon 18 is geworden, zo weet TV-Familie.

Volgens sommigen is prins Laurent echt wel de vader van Clement. Zo zou de prins onderhoudsgeld betalen aan de zangeres, in ruil moet Wendy zwijgen tot Clement 18 jaar is geworden. Telkens wanneer Wendy de vraag kreeg, begon ze spontaan te giechelen.

Een andere mogelijkheid is dat Danny De Waele, haar inmiddels overleden ex-manager en geheime liefde, de vader is. Dat werd eerder al bevestigd door Wendy's oudste zoon Dylan. Die ontkende fors dat Laurent de vader zou zijn.

Minder gelijkenissen met Laurent
Joyce is een erkende gelaatkundige. Zij onderzocht de zaak en kwam tot de volgende conclusie. "Tussen Wendy's zoon Clement en Wendy's geheime vriend Danny zijn er vijf uiterlijke gelijkenissen. "

"En tussen Clement en prins Laurent zijn er slechts twee uiterlijke gelijkenissen. Maar ik durf daarom niet echt stellen dat Laurent de vader niet zou zijn."