Luciano steekt de vader van zijn ex-vriendin neer: “Ik hoop dat uw pa kapot blijft”

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Luciano W. (24) uit Zonhoven heeft Bart Loisen (46) uit Genk genadeloos neergestoken met een mes. Enkele uren later overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Luciano en de vader van zijn ex-vriendin Tamara Loisen konden niet bepaald goed overweg met elkaar. De ene woordenwisseling na de andere verstoorde de rust grondig. Twee jaar terug kwam aan hun relatie een eind, tot grote frustratie van vader Loisen. Sindsdien leven de twee in grote onvrede.

De bewuste ochtend van de moord reed vader Loisen naar het huis van Luciano W. De twee kregen opnieuw ruzie. Luciano greep naar een mes en stak twee keer in het lichaam van de man. De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plekke en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht. Intussen stuurde Luciano naar zijn ex-vriendin Tamara een berichtje. “Ik hoop dat uw pa daar kapot blijft. Hij moet echt trots geweest zijn op wat hij had gedaan.”

Luciano W. is intussen vrij onder voorwaarden. Blijkbaar heeft de twintiger nog wel meer op zijn kerfstok, want openbare aanklager Patrick Boyen liet weten dat hij een kopie van een ander strafdossier in zijn dossier zal toevoegen. In september 2017 kreeg Luciano vijftien maanden cel, waarvan vijf met uitstel, voor feiten met geweld.