VTM

Clouseau legt optreden plots stil: De reden waarom is wel zeer bijzonder

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Domino De Wachter (26) ging donderdagavond naar het concert van Clouseau in Bornem. Voor ze het wist stond ze ook op het podium.

“Plots begon Koen te praten over het succes van Anne, en dat ze ooit al de echte Anne hebben ontmoet. Toen zijn mijn moeder, vriendin en ik opgestaan en beginnen te roepen, om Koen te laten weten dat er een echte Domino in de zaal zat", vertelt ze in Het Nieuwsblad.

28 jaar geleden scoorde Clouseau een grote hit met het nummer Domino. Nu heeft Koen haar dus eindelijk ontmoet. Domino was ook echt vernoemd naar het liedje. “Mijn mama is altijd superfan geweest. We zijn al meermaals naar de concerten van Clouseau in het Sportpaleis geweest. Ook daar hebben we staan roepen en tieren dat er een echte Domino in het Sportpaleis stond, maar hij heeft het nooit gehoord. Anders was het misschien al sneller aan het licht gekomen dat er daadwerkelijk vrouwen bestaan die Domino heten.”

Koen legde het optreden even stil en riep de vrouw op het podium. De zanger was duidelijk verrast dat er een Domino in de zaal zat. Hij trakteerde de 26-jarige vrouw op een dans terwijl hij Domino zong.

Tags clouseau