Horrorkoppel gebruikt jonge vrouw 17 maanden lang als seksslaaf en ze werd 'nog erger behandeld dan een dier': "Ze hadden de volledige controle over mij"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: The Daily Mail
Een duivels echtpaar uit Leicester heeft een kwetsbare, jonge vrouw bijna 18 maanden als seksslaaf gehouden. Kevin Warren, 27, en zijn partner Donna Morris, 35, behandelden de vrouw, die een twintiger was, nog erger dan een dier.

Volgens de politie werd de vrouw door het horrorkoppel 17 maanden lang 'fysiek, emotioneel en seksueel misbruikt'. Daar hoorde ook verkrachting bij en haar financiën werden gecontroleerd. De identiteit van het slachtoffer wordt omwille van juridische redenen niet kenbaar gemaakt.

"Mijn geest en vechtlust waren weg, ik was amper nog een mens", vertelt het slachtoffer. "Op een dag stortte ik zelfs in." Warren gaf ook toe dat hij de vrouw vijf keer verkracht heeft. Hij vliegt voor 18 jaar de cel in. Morris moet vier jaar de cel in.

De misdaden kwamen voor het eerst aan het licht nadat de vrouw een vriendin in vertrouwen had genomen. Die overhaalde haar om de politie te verwittigen. "Ze hadden de volledige controle over mij, zelfs financieel. De dag dat ik met de politie sprak, veranderde mijn leven. Als ik er nu op terugkijk, kan ik niet geloven hoe vernederend, traumatiserend het is geweest. Het heeft werkelijk alles vernietigd. Ik wil de politie met heel mijn hart bedanken. Zonder hen had ik het niet overleefd."