VTM

Jan Van den Bosch kondigt verandering aan bij personage Zjef: “Je gaat het binnenkort merken”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Jan Van den Bosch (33) heeft een boodschap voor de fans van Familie. Er zal binnenkort een verandering plaatsvinden bij zijn personage Zjef.

Jan werd begin november van zijn motor gereden. Hij is nog steeds aan het revalideren. “Ik werd links aangereden”, vertelt Jan in Primo. “De auto heeft mij niet geraakt, maar wel de motor. Mijn voorwiel.”

“Ik ben dan eigenlijk...tja...hoe moet ik het omschrijven? ‘Ingeklapt’ eigenlijk. Zo heb ik het gewicht van de motor op mijn knie gekregen. Dat is de boosdoener. Ik kwam van de studio’s van Boortmeerbeek. Het is dus eigenlijk een werkongeval. Gelukkig is het ongeval aan lage snelheid gebeurd.”

Het ongeval zal ook een invloed hebben op zijn personage Zjef in Familie. “Door het ongeval ben ik één dag niet kunnen gaan werken. Het ongeval gebeurde op vrijdag en ik heb maandag afgebeld. Dinsdag zijn ze me komen ophalen, hebben ze me naar de set gedragen en heb ik gewerkt.”

“De productie van Familie heeft naar oplossingen gezocht. Je zal zien dat Zjef binnenkort veel meer zal zitten. Dat was een hele uitdaging. Mijn personage heeft immers een broodjesbar en is het gewend om veel rond te lopen. Maar we zijn daar heel creatief mee omgesprongen.”