VTM

Tine uit 'Blind Getrouwd': "Ik heb een mail vol boze woorden geschreven!"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Er begint een nieuw seizoen van 'Blind Getrouwd' op VTM. Vorig jaar was Tine Coenen (30) één van de blikvangers. Ze noemde haar toenmalige man Ben "gene knappe".

“Op het moment dat ik dat gezegd had, dacht ik: Tine toch, waarom zèg je dat nu? Maar ik ben nu eenmaal een flapuit. Ik probeer er aan te werken, maar het bewijst wel dat ik tijdens de opnames mezelf was. Ik heb Ben nooit iets wijsgemaakt", vertelt Tine in Het Nieuwsblad.

Tine werd nadien wel zeer zwaar onder vuur genomen. “Ik durfde zelfs niet alleen naar de winkel. Ik vertrok naar het werk, reed weer naar huis en bleef de hele avond binnen. Toen ik die reacties over mij las, schreef ik een mail vol boze woorden om uit te leggen dat de mensen echt een verkeerd beeld hadden van mij. Die mail zit nog altijd in mijn mailbox, gelukkig heb ik er nooit iets mee gedaan. Ik was niet voorbereid op het scenario dat er geen klik zou zijn met mijn nieuwe partner. Ik had zo veel vertrouwen in die experts, het moest en zou lukken."

Intussen gaat het goed met Tine. Ook met Ben loopt het prima. “We proberen één keer per maand af te spreken. Op 5 november hebben we zelfs onze huwelijksverjaardag gevierd. Op restaurant. Grappig hoe de mensen naar ons keken: hoe, zijn die terug samen?”