VTM

Annelien Coorevits heeft een vervelend probleem met haar zoontje Luis: “Dan bloedt mijn moederhart”

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Donderdag start er een nieuw seizoen van Temptation Island. Het gaat ook dit jaar pittig worden op het exotisch eiland.

Voor Annelien waren die drie weken op het eiland hard werken. “Er waren nachten dat ik maar twee of drie uur sliep, en dan pikt het natuurlijk om uit bed te geraken. Gelukkig zat ik telkens snel weer in de flow. Het is hard werken, maar ook leuk. Dit jaar was ik bijna drie weken van huis weg, er moesten meer afleveringen worden opgenomen”, zegt Annelien in TV-Story.

Ze heeft wel haar kinderen drie weken moeten missen. Op dit moment is het grootste zorgenkind haar zoontje Luis van 2,5 jaar. Die gaat nu naar de eerste kleuterklas, maar dat loopt niet echt vlot. “De overgang van de crèche naar school gaat moeilijk”, gaat Annelien verder. “Elke ochtend begint hij te wenen als ik hem aan de schoolpoort afzet. Dan bloedt mijn moederhart natuurlijk. Luís is liever thuis en hangt heel hard aan mij. Het afscheid verloopt dus telkens heel moeizaam. Zodra hij in de klas zit, is dat gelukkig over.”

“Het is een flinke zoon, maar hij is veel ziek geweest. Die salmonellabesmetting van enkele jaren geleden heeft zijn immuunsysteem serieus aangetast. Elk virus dat hij kon hebben, kreeg hij. Oorontstekingen, griep... Dat was vaak heel zwaar maar hij is er eindelijk door.”