VTM

Ajosja helemaal in de war na zijn huwelijk in ‘Blind Getrouwd’: “Het is allemaal wat dubbel in m’n hoofd”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Gisteren gaven al twee koppels elkaar het ja-woord in ‘Blind Getrouwd’. Eén van hen waren Lieve en Aljosja.

Ze trouwden maar het liep niet zo spontaan als bij Mike en Marjolein. “Het eerste moment dat we samen hadden, was nog een beetje onwennig. Je kent mekaar nog niet en ineens ben je getrouwd”, besefte Aljosja. Ook bij Lieve moest het even bezinken. “Op dit moment is het wat dubbel in m’n hoofd. Er is al veel stress van me afgevallen, maar nog niet alles. Maar ik denk dat dat wel normaal is.” Aljosja bekeek het positief “want je bent toch niet al wenend naar buiten gelopen (lacht)”. 

Ook de fotoshoot verliep wat stroever, al is dat uiteraard niet vreemd. “Ik ben iemand die nogal fysiek en affectief is, maar toen was er toch wel ergens een klein muurtje”, klonk het nog wat onwennig bij Aljosja. Lieve dacht er hetzelfde over: “Aljosja is een hele sympathieke man. Ik geloof er echt in dat er iets kan groeien door hem te leren kennen."

"Ik heb altijd gezegd op voorhand, dat als ik het gevoel had van “OK”, dat het voor mij een goed startpunt is en dat we dan wel zien hoe het verder loopt. En ik heb nu effectief dat gevoel van “OK”, maar niet van “wauw”, waar je natuurlijk ergens wel op hoopt. Dus dat heeft wel tijd nodig bij mij.”