VTM

Aljosja en Lieve niet te spreken over eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’: “Dit klopt echt niet”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Het contrast kon gisteren niet groter zijn in 'Blind Getrouwd'. Terwijl Mike en Marjolein elkaar nauwelijks konden loslaten liep het bijzonder stroef tussen Aljosja en Lieve.

Tijdens de autorit naar en van hun huwelijksfeest konden Mike en Marjolein niet van elkaar blijven. Dat was niet het geval tijdens de autorit van Aljosja en Lieve. Ze zaten braafjes met de gordel aan naast elkaar. Er vielen, zo was op tv te zien, enkele pijnlijke stiltes.

Het contrast was heel groot, maar dat was waarschijnlijk ook de bedoeling dat het zo zou lijken. Mogelijk hebben de makers tijdens de montage de beelden van Mike en Marjolein ­tegenover de meest ingetogen of zelfs onwennige momenten van ­Aljosja en Lieven gezet.

Aljosja zegt in Het Nieuwsblad zelf erg geschrokken te zijn van de beelden. “In de auto viel het gesprek maar af en toe stil. Zó onwennig was het echt niet.” Lieve is het met hem eens: “Die eerste klik van Marjolein en Mike hadden we niet, maar in de auto was echt geen sprake van pijnlijke stiltes.”