Ian Thomas bedolven onder kritiek van zijn laatste nieuwe stunt

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Screenshots Instagram
Ian Thomas (20) heeft op korte tijd heel wat nieuws te melden. Zo heeft hij sinds kort een nieuwe vriendin: Anna Carina. Gek genoeg is het een Vlaamse, die ook effectief een Vlaanderen woont. Ian Thomas woont vooral in Amerika, maar af en toe is hij ook in Vlaanderen, zoals nu.

Hij liet enkele weken geleden al weten dat hij aan het daten was, maar met Valentijn besloot hij om haar officieel voor te stellen als zijn vriendin. "Het is in ieder geval iemand die mij voor de volle 100% steunt en dat maakt mij nog gelukkiger", liet ze zanger weten. 

De Antwerpse Anna Carina heeft Beeldende Kunsten gestudeerd. "Ze is heel creatief", klinkt het bij het entourage van Ian Thomas. "Dat is ook één van de redenen waarom Ian verliefd op haar is geworden. Hij is zelf een creatieveling tot en met, hé."

Maar is nog meer nieuws. Ian Thomas heeft ook een nieuwe single uit met een zeer sensuele videoclip. 'Bon Appetit' heet het nummer. In de videoclip is hij vrij intiem met de Amerikaanse Tara Niknejad. Ze draagt sexy lingerie en Ian zit heel de tijd aan haar lichaam.

Naakt

Ook voor deze videoclip te promoten ging Ian een stapje verder. Hij lanceerde een foto van zichzelf helemaal naakt in het bad. Al legt hij zijn handen wel over zijn geslachtsdeel. Met deze foto hoopt Ian meer aandacht te krijgen voor zijn nieuwe single én videoclip. Anna Carina wou ook even duidelijk maken dat zij die foto heeft genomen, en deelde op haar Instagram een andere foto van Ian in hetzelfde bad. 

Kritiek

Maar er komt ook kritiek op de foto van Ian. Hij zou het idee namelijk niet zelf verzonnen hebben, maar gepikt hebben van Rihanna. Rihanna zit in haar videoclip van 'Stay' namelijk ook naakt in een bad. Maar Ian is duidelijk niet de enige die Rihanne kopieert. Ook Christine Aguilera postte een reeks foto's waarin zij naakt in een bad te zien is. Keuze genoeg, dus.