VTM

Kristel Verbeke heeft verrassend besluit genomen: “Ik ben niet zoals Karen en Josje”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kristel Verbeke (42) heeft haar banden met K3 definitief verbroken. Ze gooit het over een andere boeg en gaat voor televisie werken.

Kristel toont een heel andere kant van haar in ‘Kinderkopkes’ op Eén. In het programma duikt ze in de leefwereld van de kleinsten onder ons en luistert ze met een open geest naar wat hen bezighoudt.

Het is haar eerste programma voor een ruim volwassen publiek. “Niet alleen omdat de zender is meegegaan in mijn wilde idee dat je met kinderen echt wel iets voor volwassenen kunt maken. Dat vertrouwen voelt heel goed aan. Maar daarnaast ben ik ook heel nauw betrokken geweest bij het programma. Ik heb mee de research gedaan en de vragen en insteken bedacht”, reageert Kristel in TV-Story.

“Zo’n succesverhaal als K3 beleef je maar één keer in je leven”, denkt Kristel. “Maar dat wil niet zeggen dat je daarnaast geen geslaagde dingen kunt doen. Al is waardering natuurlijk fijn. Iedereen heeft daar nood aan.”

Aan zingen denkt Kristel niet meer. “Dat is even over, het kriebelt niet. Bij Karen en Josje nog wel. Zot hé? Ik dacht dat dat gevoel veel sneller zou terugkomen, maar zingen op een podium is niet meer aan mij besteed. Ook al blijf ik voor altijd een zangeres, want van daaruit is de rest gestart.