11-jarige jongen overleden: "Ongelijke strijd verloren na onwezenlijk ongeval"

door: STS
Ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Photonews

De 11-jarige jongen die zwaargewond raakte op de speelplaats van een basisschool in Ekeren, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De 11-jarige Jack kwam afgelopen dinsdag onder een muurtje terecht dat plots instortte. Donderdagavond meldde zijn oom dat de jongen overleden was.

"Vandaag moesten we afscheid nemen van Jack, die een ongelijke strijd verloor na een onwezenlijk ongeval", schrijft de oom op Facebook.

"Jack was niet zomaar Jack. Jack was gemaakt uit het materiaal waar alleen superhelden van gemaakt worden: een 11-jarige topper, samengesteld uit pure goedheid, beleefdheid, ijver en sportiviteit."

"Superkrachten die zullen doorleven bij de talloze kinderen die hij als orgaandonor zal redden, want dat doen superhelden nu eenmaal. Superkrachten die hij in alle geborgenheid bij zijn fantastische ouders kon ontplooien."

"De leegte is enorm. Het gemis begint nog maar pas. Laat ons allemaal proberen half de superheld te zijn die Jack was. We gaan je ongelofelijk missen, maar Nonno zal goed voor je zorgen daarboven."