Politie doet vreemde ontdekking na ongeval: 'Dit is niet normaal'

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

In Ekeren heeft de politie een bizarre ontdekking gedaan na een verkeersongeval waarbij twee voertuigen betrokken waren.

Het ongeval deed zich dinsdagavond voor op de Kapelsesteenweg, ter hoogste van de oprit Kleine Bareel. "We troffen er twee voertuigen aan", zegt de politie. "Het eerste had een verkeerslicht geramd, het tweede een verkeersbord."

"Beide voertuigen waren zwaar beschadigd en niet meer rijvaardig. Er waren geen bestuurders of passagiers te vinden. In de wagens waren ook geen boorddocumenten aanwezig, maar wel ballonnen."

"Volgens een getuige kwamen drie voertuigen aan hoge snelheid de Kapelsesteenweg afgereden, ze leken te racen. Toen ze de oprit wilden opdraaien, zijn twee van de drie voertuigen gecrasht. Alle inzittenden zijn daarop overgestapt in het derde voertuig en weggereden via de Antwerpse Ring."

Lachgas

Volgens de getuige waren de betrokkenen ook in het bezit van twee flessen lachgas. De politie nam de twee voertuigen in beslag en onderzoekt wie er achter het stuur zat. Eén van de twee wagens was een huurwagen.