Tweeling van vier jaar sterft zeer tragische dood in eigen slaapkamer

door: BVDO
misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

In de Verenigde Staten is een tweeling van vier jaar om het leven gekomen. Dat gebeurde na een ongeval in hun slaapkamer.

De vader had hen naar hun bedje gebracht de avond voordien. Toen de moeder thuiskwam van haar werk ging ze kijken en zag ze dat ze aan het slapen waren.

De tweeling moet elkaar wakker gemaakt hebben en beginnen spelen zijn. Daarbij kropen ze ook in een speelgoedkist. Het tweetal hield er al meerdere keren een nachtelijke speelpartij op na en viel dan geregeld op slaap op de grond of zo.

“Vrijdagnacht werd de gekke plek waar ze tegen elkaar aan kropen hun grote speelgoedkist uit cederhout, waar we normaal al hun knuffels in steken”, vertelt de moeder op Facebook.

“Ergens tijdens het slapen moet één van hen bewogen of geschopt hebben, waardoor het deksel van deze oude houten kist dicht viel. Iets wat ik niet wist, en velen anderen ongetwijfeld ook niet, is dat sommige houten speelgoedkisten eens gesloten luchtdicht en ook geluiddicht zijn. Terwijl ze sliepen, dicht tegen elkaar aan gekropen, kwamen ze langzaam zonder zuurstof te zitten.”

Toen de andere kinderen van het gezin al een tijdje wakker waren ging de moeder kijken voor de tweeling. Toen ze die niet in hun bed vond, zocht het gezin het hele huis af. Haar zoon vond de twee in de speelgoedkoffer.

“Mama, ik heb ze gevonden! Ze zijn zo gek, ze liggen te slapen in de speelgoedkoffer”, riep hij. Maar de moeder besefte direct dat het niet pluis was. Ze waarschuwt anderen nu, zodat men dit drama niet hoeft mee te maken.

Tags