Tragisch: Moeder van 8 kinderen verongelukt op weg naar haar verjaardagsfeest

door: STS
Zoe
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/zoe-hawes

Een moeder van acht kinderen is om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Het slachtoffer was op dat moment op weg naar haar verjaardagsfeest.

Zoe Hawes reed op de M25, de ring rond Londen, en was op weg naar het feestje voor haar veertigste verjaardag. Op een gegeven moment werd haar auto geraakt door een andere wagen. Ook twee andere auto's werden geraakt. Zoe en een andere bestuurder kwamen om het leven bij het ongeval.

De bestuurder die het ongeval veroorzaakte reed met gestolen wagen rond en was op de vlucht voor de politie, hoewel hij op het moment van het ongeval niet meer achternagezeten werd.

"Agenten waren een bestelwagen aan het achtervolgen vooraleer die bestelwagen met drie andere voertuigen botste. Er waren geen politievoertuigen betrokken bij de crash en de achtervolging was op dat moment al gestopt", citeert The Sun de politie. Er is een onderzoek ingesteld. Een man van in de twintig werd gearresteerd.

"Zoe was een mooie jonge vrouw met een goed hart. Ze laat acht prachtige kinderen en twee kleinkinderen achter, en haar echtgenoot, die in kritieke toestand in het ziekenhuis lig", schreven nabestaanden op een GoFundMe-pagina.