Tragisch: Student dood aangetroffen in bed met enorme spinnenbeet op rug

door: STS
Lijkwagen
Afbeelding bron: Shutterstock/SimonTheSorcerer

Een student is dood aangetroffen in zijn deelwoning. Hij had een grote spinnenbeet op zijn rug, die ontstoken was geraakt.

De 19-jarige Harry Bolton zat in zijn tweede jaar aan de Universiteit van Hull, in het Verenigd Koninkrijk.

Hij deelde een woning met andere studenten. De jongeman voelde zich al enkele dagen slecht na spinnenbeet. Hij was ermee naar de spoed gegaan nadat hij koorts en een verhoogde hartslag had gekregen. Een bloedstaal werd afgenomen, maar gaf niets alarmerends aan.

Vier dagen later raakte een huisgenoot ongerust toen Harry niet antwoordde op een sms. Toen hij de deur van zijn kamer niet opende, sloeg de huisgenoot alarm.

Eens de deur opengebroken was, werd het slachtoffer in bed aangetroffen, met open mond en open ogen. De hulpdiensten werden nog opgetrommeld, maar zij konden enkel het overlijden vaststellen.

Ze merkten ook een wonde op de rug van het slachtoffer op, zo groot als een stuk van 1 Pond, te vergelijken met de grootte van een stuk van 2 Euro. De wonde zag er ontstoken uit.

Een lijkschouwer kwam tot de conclusie dat sepsis, een extreme ontstekingsreactie van het lichaam op een infectie, de doodsoorzaak was, meldt The Mirror.

Download nu de gratis app van Redactie24