2 spannende titels van Harlan Coben op Netflix: "Gewoon kijken, beste serie in lange tijd!"

door: WVDS
The Stranger Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft zichzelf op de kaart gezet als een belangrijke speler in de wereld van streamingdiensten, niet alleen door bestaande series en films aan te bieden, maar ook door het creëren van originele series.

Harlan Coben weet ook met zijn Netflix-series kijkers op het puntje van hun stoel te krijgen

Twee van zo'n originele Netflix-series zijn afkomstig van de bestsellerauteur Harlan Coben, bekend om zijn spannende thrillers. Hij heeft ondertussen een schat aan mysteries en thrillers geschreven, waaroor hij al talrijke literaire prijzen in ontvangst mocht nemen. Graag stellen we twee van zijn populaire series voor die je op Netflix kan bekijken.

The Stranger

The Stranger volgt Adam Price, een man die een charmant leven leidt met zijn vrouw en twee zonen, totdat een vreemde vrouw hem een verontrustend geheim over zijn vrouw onthult. Deze openbaring zet zijn leven volledig op zijn kop en zet hem op een pad van wantrouwen.

De geheimen blijven zich opstapelen en terwijl Adam worstelt om de waarheid te ontrafelen, raakt hij verstrikt in een groter web van leugens. De serie is perfect voor fans van mystery thrillers, met sterke personages en strakke verhaallijnen. De afleveringen zijn spannend en houden kijkers op het puntje van hun stoel terwijl ze proberen om samen met het hoofdpersonage de waarheid te ontrafelen. "Kijk deze gewoon! Beste serie die ik in lange tijd heb gezien!!! Er gebeurt zo ontzettend veel", schrijft een kijker.

Safe

Safe draait om Tom Delaney, een weduwnaar en chirurg wiens dochter Jenny vermist raakt na een house party in hun beveiligde, gesloten gemeenschap. Tom begint een intensieve zoektocht en ontdekt gaandeweg een enorm web van complexe geheimen en leugens waarmee de leden van de gemeenschap leven.

De serie biedt veel spanning en onverwachte wendingen langs een pad van steeds meer mysteries. De personages zijn complex en de dynamiek tussen hen blijft boeien, waardoor kijkers niet anders kunnen dan al de afleveringen te bingewatchen. "Net klaar met kijken op Netflix. Ik moet zeggen dat het verslavend is, ik heb het seizoen in één dag uitgekeken... mysterieus met een enorme twist aan het einde!"

Tags