Valerie De Booser maakt verrassende carrièreswitch

door: PMN
Valerie Debooser
Afbeelding bron: Instagram @valeriedebooser

Valerie De Booser is de moeder van Zita Wauters en Nono Wauters. Het is al een tijdje geleden dat we nog iets van haar hoorden. Er is nu meer nieuws over haar.

Valerie De Booser verrast iedereen met haar carrièreswitch. Ze was een tijdje actief in de mode. Zo had ze haar eigen kledingwinkel en haar eigen collectie bij Close-Up, in het verleden de kledingketen van Katja Retsin.

Valerie heeft haar carrière een nieuwe, verrassende wending geven. Ze geeft twee keer per week Yoga & Pilates-les in een studio in Nazareth. “Toen ik nog volop in de mode zat en stylingadvies gaf, streefde ik er steeds naar om de mensen zodanig aan te ­kleden dat ze ­opnieuw zelfzeker door het leven ­stapten”, citeert Het Laatste Nieuws haar op de website van de zaak.

Na één les was Valerie De Booser haar lage rugpijn meteen verdwenen

“Ik hield ervan om mensen te zien openbloeien en blij te zijn met wie ze zagen in de spiegel. Waar ik toen vooral op het uiterlijk werkte dat sowieso zijn doorslag gaf naar het innerlijke toe, werk ik nu op de innerlijke kracht via en door het lichaam.”

Op de website zegt Valerie dat ze al een tijdje last had van lagerugpijn. Na de eerste les was haar rugpijn meteen verdwijnen. Voor Valerie was het toen duidelijk dat dit haar nieuwe sport zou worden.

Ze besloot om een opleiding peak pilates level 1 te volgen. Ze deed dat bij master instructor Sibel Aksu in Genk. “Ik wilde het leren van de beste”, besluit Valerie.