Verrassende antwoorden: "Wat ik zou doen met EuroMillions-jackpot van 230 miljoen euro?"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De recordjackpot van EuroMillions is vrijdag niet gevallen. Geen enkele deelnemer had de vijf juiste cijfers en twee juiste sterren.

Eén Belg won wel 1,88 miljoen euro. Op dinsdag 19 juli volgt er een nieuwe kans om het waanzinnige bedrag van 230 miljoen euro te winnen.

Wij stelden op onze Facebookpagina de vraag: "Waar zou jij dat geld aan spenderen?"

"Vooral veel dieren helpen. De meeste mensen verdienen het niet", vindt Albert.

"Onmiddellijk België verlaten. En mijn huis gaf ik gratis weg", laat Marc weten.

"Voor mijn kinderen en kleinkinderen. En mezelf niet vergeten", schrijft Rosella.

"Hondjes helpen. De opvang van bulldogjes sponsoren en de rekening betalen van hondjes die een medische ingreep nodig hebben. Dat zou ik met mijn geld doen", zegt Ronny.

"99% denkt eigenlijk alleen aan zichzelf en de naaste familie. Beseffen jullie wel wat voor enorm bedrag dat is. Daar kunnen jullie al veel mensen in armoede mee helpen, zowel in binnen- als buitenland. Geen geld geven, maar een paar goede projecten starten", schrijft Heidi.

"Zoals onze ministers: het geld in een belastingparadijs zetten, met het verschil dat ik meega", zegt Ivan.

"Ik zou het niet weten. Een deel aan mijn dochter geven, maar voor de rest heb ik alles wat ik wil. En gezondheid kan je niet kopen hé, dat is het enige waar ik geld aan zou uitgeven", schrijft Roos.

"Alle dagen de voedselbank aanvullen met lekker eten, een privérusthuis oprichten, en veel goede doelen steunen", laat Jacqueline weten.

"Gezondheid, daar kan geen geld tegenop natuurlijk. Maar een huisje met zwembad, zeezicht en een terras met een druivelaar boven de eettafel, op zo'n vijf kilometer van Malaga, zou kunnen helpen", zegt Laurence.

"Ik heb vijf kinderen, vijftien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen, dus zij zouden er allen goed bij varen", schrijft Rik.

"Ik verlaat Nederland met mijn gezin", laat Alex weten.

"Ik zou eens gaan tanken", lacht Ingrid.

"Een kleine boerderij met flink wat grond en dan gaan rentenieren en genieten van m'n man, de kindjes en onze boerderijdieren", zegt Nicky.

"Deels de mensen helpen die echt nood hebben aan woningen, en kansarme kinderen die daar niet om gevraagd hebben (ook de Ghana Gemeenschap in Twarkwa waar ik in 1998 zeer lang ben geweest), een school bouwen en watervoorziening plaatsen", schrijft Jos.

"Mensen (vriendenkring) die in miserie zitten uit de nood helpen, alsook persoonlijk goede doelen steunen", laat Michel weten.

"Ik zou voetbalclub Patro Eisden naar de Europese top brengen", laat Mario weten.

"De slachtoffers van de overstromingen in Wallonië helpen", zegt Lennert.