Annelien Coorevits deelt bijzonder pijnlijke boodschap voor Olivier Deschacht

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn al drie jaar geen koppel meer. Toch deelt de presentatrice nog pijnlijk nieuws voor Olivier Deschacht.

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht waren uiteindelijk dertien jaar lang onafscheidelijk. In 2019 besloten ze een punt te zetten achter hun relatie. Ze waren toen anderhalf jaar getrouwd en hebben ook twee kinderen: Elena en Luis. 

In Het Laatste Nieuws vertelde Annelien eerder al over de moeilijke weg van het co-ouderschap. “Het co-ouderschap zal nooit wennen voor mij”, vertelde ze daar al eerder over. “De ideale situatie is natuurlijk dat je je kinderen altijd bij je hebt. Maar het is nu niet anders”, klonk het toen.

Hoewel Annelien nooit veel vertelt over haar privéleven, maakte ze dit weekend een uitzondering. Ze deelt al een tijdje haar liefde met een nieuwe partner.

“Een liefdespartner is een absolute meerwaarde in je leven, maar de eerste jaren na mijn scheiding heb ik geleerd om alleen te zijn”, vertelt ze. “Ook nu, in een relatie, heb ik daar soms behoefte aan”, besluit ze. Wie de gelukkige is, is nog niet duidelijk.