Annelien Coorevits doet bijzonder pijnlijke bekentenis over haar deelname aan 'Over De Oceaan'

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Intussen is het al vijf jaar geleden dat we Annelien Coorevits aan het werk konden zien op televisie. Maar binnenkort maakt ze terug haar comeback op televisie.

Vanaf volgend jaar zal Annelien Coorevits weer te zien zijn op televisie. Samen met heel wat andere bekende Vlamingen maakt ze zich klaar voor een groots avontuur. Het resultaat kunnen we binnenkort zien in ‘Over De Oceaan’.

“Op voorhand had ik me wel eens afgevraagd waaraan ik begon. Mijn kinderen missen en mijn job achterlaten op een druk moment, maar over de tocht zelf heb ik nooit getwijfeld", vertelt Annelien in Het Nieuwsblad.

De tocht liep voor Annelien niet echt zoals verwacht. "Iedereen was nog aan het zwaaien naar hun geliefden die aan wal stonden en ik kreeg al het gevoel dat ik moest overgeven”, klinkt het. “Ik heb gelukkig een sterk karakter, maar die eerste week heb ik afgezien.”

Al is ze ook erg blij met haar deelname aan het programma. "Ik ben Miss België geweest en ik ben daar fier op, alleen komt die titel met een bepaalde perceptie.” Ze is dan ook enorm blij dat ze eindelijk een andere versie van zichzelf kan laten zien, de echte Annelien, besluit ze.