Carmen Pfaff krijgt opnieuw dramatische gebeurtenis te verwerken na herseninfarct

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

In mei sloeg het noodlot toe bij de familie Pfaff. Tijdens hun vakantie op Mallorca kreeg Carmen ook nog een hersenbloeding in het vliegtuig. Na enkele dagen werd ze overgebracht naar ons land, waarna een intense revalidatie volgde.

Een droomreis eindigde in mei in een echte nachtmerrie. Carmen Pfaff kreeg tijdens de vliegreis een hersenbloeding, waardoor ze nu nog steeds aan het revalideren is.

Gisteren werd Carmen met het ondenkbare geconfronteerd toen ze alleen thuis was. Dat bevestigde Kelly Pfaff intussen ook aan Het Nieuwsblad. “Mama was thuis aan het strijken, toen ineens drie mannen de woning binnendrongen en in de living stonden", klinkt het.

Meer details zijn er op dit moment nog niet. Al wist Kelly ook te vertellen dat het politieonderzoek volop aan de gang is. “We weten zelf ook niet veel, we mogen zelfs het huis nog niet binnen”, klinkt het. Maar met Carmen lijkt alles goed te gaan: “al is ze wel uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis, voor onderzoeken”, klonk het bij Kelly.