Carmen Pfaff neemt het op voor Jean-Marie en slaat keihard terug na snoeiharde kritiek

door: STG
Carmen en Jean-Marie Pfaff
Afbeelding bron: Photonews

Jean-Marie Pfaff kwam de voorbije dagen in het oog van de storm terecht. De reden was een filmpje op sociale media waarmee hij bakken kritiek over zich heen kreeg.

Jean-Marie deelde onlangs een opvallend promotiefilmpje op sociale media. Dat deed hij voor de Belgische Tin Unie. In het filmpje riep Jean-Marie mensen op om op een verantwoorde manier te recycleren. De boodschap, die goedbedoeld was, lokte op sociale media veel negatieve reacties uit.

"Hij zou nog stront verkopen, als het maar opbrengt", "Amai, Jean-Marie heeft precies net z'n 91ste verjaardag gevierd", en "Die familie is mediageil", klonk het. Dat lezen we deze week in TV-Familie.

Carmen neemt het dan ook op voor Jean-Marie. "Zelf zullen wij daar nooit op reageren. Jean-Marie en ik zitten daar niet op. Die berichten lezen wij niet", klinkt het.

"Wij liggen er in elk geval niet wakker van." Het blijft dan ook een raadsel waarom mensen zoiets doen voor Carmen. "Het kan me hoe dan ook niet schelen wat de mensen van ons denken. Dat ze zeggen wat ze willen. Ze zouden beter gewoon hun eigen leven leiden", besluit ze.