Conner Rousseau wil belangrijke boodschap kwijt, maar zijn moeder wijst hem op foutje

door: LHX
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

De laatste tijd heeft Conner Rousseau al heel wat bagger over zich heen gekregen. Dat is vandaag de dag nog steeds niet voorbij.

In zijn Instagramverhaal deelt Conner Rousseau een screenshot van een bericht dat hij vanmorgen heeft ontvangen van een zekere Thomas. "Flikker", luidt dat. "Dagelijkse kots", noemt Conner het.

Het is immers iets waar hij elke dag meerdere malen mee te maken krijgt. "Haat. Verwijten. Bedreigingen. Ik doe het meeste van mijn socials zelf. Dus ik lees het", schrijft hij.

"'Part of the job.' 'Daar heb je zelf voor gekozen'", hoort hij vaak. "Ik ben er bijna immuun voor geworden. Heel soms trek ik het mij nog aan. Meestal totaal niet. Of het gezond is weet ik niet."

Hij vertelt dat de online haat hem motivatie geeft om iets te veranderen in ons land. "Ik ben er rotsvast van overtuigd dat als de politiek meer zou bezig zijn met de echte problemen van de mensen en echt vooruit zouden gaan, veel frustraties zouden weggaan. En dat we allemaal wat liever zouden zijn voor elkaar."

Nadat hij zijn boodschap heeft gedeeld, krijgt hij een kritische sms van zijn moeder. "Klein tikfoutje in je mooie tekst", laat ze weten. Inderdaad, in plaats van 'soms' staat er 'sols' en in plaats van 'weet' staat er 'wert'. "I know, maar ik kan het niet meer veranderen", stuurt Conner haar terug. 

Conner Rousseau
Afbeelding bron: Instagram @kingconnah