Dochter Walter De Donder haalt uit naar CAMILLE: "Geen verhaal"

door: STG
WalterDeDonderVerraders.png
Afbeelding bron: VTM

Julie De Donder, dochter van Walter De Donder, kampte een tijd geleden met gezondheidsproblemen. Een pijnlijke relatiebreuk lag aan de basis van een eetstoornis, maar Julie blijft niet bij de pakken zitten.

Twee jaar geleden deed Julie De Donder een pijnlijke onthulling in 'De Cooke En Verhulstshow'. De dochter van Walter De Donder, beter bekend als de burgmeester uit 'Samson en Gert', vertelde openhartig over haar eetstoornis.

Gisteren wist Julie iedereen te verrassen met een geweldig statement. Ze heeft 'Voltooid verleden tijd' uitgebracht, haar eerste solonummer. 

"De frustratie en de kwaadheid zijn in het nummer te horen", steekt Julie van wal. “Die jongen beloofde mij de hemel, maar het waren loze woorden. Hij deed gewoon zijn goesting. Hij was duidelijk nog niet klaar voor een relatie."

Nu het Nederlands terug hip is, maakt ook Julie Nederlandstalige muziek.  Al heeft ze wel duidelijk nagedacht hoe ze zich wil onderscheiden van CAMILLE of Pommelien Thijs. "Soms vraag ik mij af: ‘Wat vertellen die meisjes eigenlijk?’ Zij vertellen geen verhaal. Dat wil ik wel doen, en daarom schrijf en componeer ik mijn nummers zelf", besluit ze.