Walter De Donder reageert voor het eerst op plotse vertrek van Koen Crucke bij 'Samson en Marie'

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

De Kerstshow van 'Samson en Marie' zal er dit jaar helemaal anders uitzien. Studio 100 neemt afscheid van meneer Spaghetti en Van Leemhuyzen, en introduceert nieuwe personages.

Het vertrek van Koen Crucke kwam als een donderslag bij heldere hemel. Veel fans reageren dan ook misnoegd nu ze te horen krijgen dat meneer Spaghetti en Van Leemhuyzen plaats moeten ruimen voor nieuwe personages.

Walter De Donder reageert voor het eerst op het plotse vertrek in Dag Allemaal. “Er komt een tijd dat het ook voor mij gedaan zal zijn en als ik mij op dat moment nog zo goed voel als vandaag, zal ik ook misnoegd zijn", zegt Walter.

“Zo’n personage is niet voor eeuwig, en daar moet je je mentaal op voorbereiden. Wij moeten Gert en Studio 100 eeuwig dankbaar zijn dat we dit zo lang hebben mogen doen", klinkt het.

Al denkt hij wel de reden van het vertrek te kennen. "Ik denk dat de leeftijd van Koen misschien ook een beetje heeft meegespeeld, hoewel hij nog veel energie heeft en heel hard werkt", besluit hij.