Ellen Callebout doet iedereen smelten met mooie woorden voor Gert Verhulst

door: STG
Ellen Callebout en Gert Verhulst
Afbeelding bron: Instagram @ellencallebout

Ellen Callebaut mag zich al vierenhalf jaar de vrouw van Gert Verhulst noemen. In 'De Verhulstjes' wordt elke week duidelijker dat de twee elkaar echt gevonden heeft. Al heeft Ellen nu ook naast televisie erg mooie woorden klaar voor haar man.

In 'De Verhulstjes', zijn we elke zondagavond getuigen van het leven van Gert Verhulst en zijn gezin. Vierenhalf jaar geleden trouwde de CEO van Studio 100 nog met Ellen Callebaut. Al liep die relatie in het verleden al een keer op de klippen, toen Gert een relatie begon met ex-K3'tje Josje Huisman.

Deze week vertelt het koppel in Dag Allemaal openhartig over hun relatie."Als je ons ziet kibbelen, dan is dat liefdevol plagen”, steekt Gert van wal. Het olijke duo wist elkaar na die tijdelijke breuk snel terug te vinden. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je elkaar kan vergeven zelfs", zegt Gert. "Omdat je leert relativeren en meer levenservaring hebt.".

Ook Ellen heeft erg mooie woorden klaar voor Gert. "Als je niet kan vergeven, moet je niet terug in de relatie stappen. Dan komt dat sowieso niet goed. Het is zoals Gert zegt: met ouder worden word je milder. Toen ik jonger was, maakte ik me soms ook druk in dingen die het niet waard waren. Het gaat om relativeren", besluit ze.