Fans zeggen allemaal hetzelfde over bijzonder optreden van CAMILLE

door: STG
camille dhont
Afbeelding bron: Instagram @camille_dhont

Het gaat hard voor Camille. Binnenkort krijgt ze haar eigen telenovelle en binnen twee weken vult ze zelf maar liefst vijf keer een uitverkochte Lotto Arena.

De agenda van Camille blijft maar vol lopen. Binnenkort start ze met de opnames van haar eigen telenovelle. Enkele weken geleden werd nog haar stripfiguur onthuld, en binnen twee weken staat ze maar liefst vijf keer voor een uitverkochte Lotto Arena.

Afgelopen weekend konden haar fans al eens een voorsmaakje meepikken van wat we kunnen verwachten. Camille liet zich in de show van Regi in het Sportpaleis zien als een echte diva.

Het was ongetwijfeld één van de hoogtepunten van de avond. Om het met de woorden van Regi zelf te zeggen: "Hoe het productiebudget van de show er helemaal door was." Camille bracht het nummer 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus en slingerde op een gigantische kanonskogel door het Sportpaleis.

Een stunt waar de zangeres toch wat stress voor had. Dat liet ze weten op Instagram. Ook Zita Wauters, de dochter van Koen Wauters reageerde op de geweldige beelden. "Niet normaal gij". "EPIC", zegt ook Julie Vermeire. En ook Regi liet al van zich horen. "Volgend jaar bestel ik een katapult", klinkt het.

 

Tags Camille