Gert Verhulst zorgt voor ophef: "Wat een arrogantie"

door: COS
Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Studio 100 zal musicalfans de komende tijd op hun wenken bedienen. Er staan heel wat grote musicals op de agenda: eerst is er 'Vergeet Barbara', daarna 'Red Star Line' en ook 'Les Misérables' mogen we verwachten.

Voor de rasechte musicalfan kan het weleens een dure bedoening worden. Gert Verhulst ziet er niet meteen graten in. "Les Misérables gaat pas in oktober 2023 in première, dus er is nog even tijd om een beetje te sparen. Tegen dan is het spaarboekje terug vol, hoop ik", lachte Gert bij HLN Showbits.

Gerts uitspraak is bij sommige mensen in het verkeerde keelgat geschoten. "Die Verhulst denkt alleen aan zijn portemonnee en de rest telt niet", lezen we op Facebook. "Is die kerel niet beschaamd? De geldwolf. Dat ze zijn kop maar snel van het scherm halen", klinkt het nog scherp.

"Sorry die 'sparen' is er teveel aan, degoutant", reageert nog iemand misnoegd. "Of het nu wel of niet te duur is, die opmerking is echt grof, zeker komende van iemand die geld genoeg heeft", klinkt het verder. "Wat een arrogante man is dat geworden."

"Domme opmerking, Verhulst! Cultuur toegankelijker maken voor iedereen? Zeker niet als een Verhulst zijn schouders eronder zet! Miserabel geval die kerel", haalt iemand uit. "Oh ja, Gert weet alles over sparen. Wat een arrogantie!"