Goedele Liekens bijt op opvallende manier van zich af na kritiek

door: COS
Goedele Liekens
Afbeelding bron: Play4

Goedele Liekens lokte vorige week veel reacties uit op sociale media. Veel volgers waren geschrokken door een foto die ze deelde.

Goedele Liekens had een leuk weekend achter de rug toen ze een foto van zichzelf plaatste in badpak. "Je straalt", klonk het meermaals onder de foto. Maar er klonk ook kritiek op het figuur van de politica en psychologe. 

"Zo mager... Alles oké?", klonk het onder meer. "Supermooi foto. Maar je staat wel heel scherp", merkte ook iemand anders op. "Mooi, maar er mogen wat kilootjes bij", lazen we nog. "Eet een beetje meer", tikte iemand Goedele op de vingers.

Goedele vertelde een tijdje geleden dat ze na de kanker(behandeling) wat kilo's was verloren. De presentatrice laat zich alvast niet raken door de reacties op sociale media en deelt een opvallende nieuwe foto op Instagram.

"Zei er iemand dat ik te weinig eet?", schrijft Goedele bij een foto waarop ze zich klaarmaakt een hamburger naar binnen te werken. "Goeie comeback", reageert een volger. "Laat je niet doen, Goedele! Je bent perfect zoals je bent!"