Goedele Liekens doet schokkende onthulling over nieuwe relatie: "Ik ben afgedreigd geweest"

door: COS
Goedele Liekens in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Goedele Liekens verraste tijdens de première van 'Zillion'. Ze verscheen in Antwerpen met een knappe man aan haar zijde. 

Goedele Liekens was dinsdag te gast bij Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier'. Ook Gert vroeg haar naar de mysterieuze man in haar leven. "Als we de vakpers mogen geloven ben je van 't straat", klonk het Gert. "Heb jij een man gevonden?", reageerde ook James Cooke enthousiast.

"Ja, als dat in de krant staat, dan zal dat wel zijn", bedenkt Goedele zich. Gert toonde ook de foto die in de krant werd gepubliceerd. "Mooie man die ik daar bij heb, hè. Supermooie man", merkt Goedele op. Over zijn identiteit blijft ze mysterieus.

"Is het jouw vriend of niet?", wil James weten. "Ja", reageert ze uiteindelijk. Waarom ze zo geheimzinnig is, vraagt Gert zich af. "Ik doe er niet geheimzinnig over. Hij heeft recht op zijn privacy, vind ik", besluit Goedele.

"Nu ga ik iets vertellen... Ik ben afgedreigd geweest door journalisten: 'Als je het ons niet vertelt, dan leggen we een fotograaf in de tuin.'", onthult Goedele. "Ze maken er zoveel van. Da's eigenlijk niet correct. Je hebt geen enkele vorm van privacy op dat moment. Dat is eigenlijk niet oké."