Goedele Liekens komt tot besef bij haar nieuwe partner: "Het is ingewikkeld"

door: STG
Goedele Liekens in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Goedele Liekens heeft een moeilijke periode achter de rug. Vorig jaar kreeg ze niet alleen een diagnose tegen huidkanker. De ziekte had een grote weerslag op haar privéleven.

Goedele Liekens werd vorig jaar geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Ze werd getroffen door huidkanker. Na een moeilijke periode gaat het stilaan weer beter met de seksuologe.

In Dag Allemaal vertelt ze dan ook openhartig over haar liefdesleven. “Mijn ex-man Chris, is nog altijd een goede vriend. Hij is de eerste die ik belde toen ik ziek werd. Wij zijn 15 jaar samen geweest, maar waren uit elkaar gegroeid.”

Intussen vond Goedele de nieuwe liefde bij Edwin. Tijdens de première van de film 'Zillion' verschenen ze voor het eerst in het openbaar. "Ik ben sinds een aantal maanden leuk aan ’t snuffelen met iemand, maar we zien elkaar niet zo vaak. Hij heet Edwin, is advocaat”, zei ze toen.

Al brengt die nieuwe relatie ook heel wat uitdagingen met zich mee. "De situatie is ingewikkeld. Eerst en vooral is hij Nederlander. Hij woont ver van hier, dus is het niet zo eenvoudig om bij elkaar binnen te springen. Ook al omdat we allebei onze job hebben en net als ik heeft hij kinderen. Ik weet nog niet waar dit naartoe gaat", vertelt Goedele.

 

"Edwin weet wie ik ben, maar hij gaat daar goed mee om. Hij zit niet op de aandacht te wachten. Gelukkig, want daar zou ík op afknappen", besluit ze.