Groot verdriet voor Sarah Puttemans: "Echt niet goed van"

door: LHX
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans heeft er een gezellig tripje naar Saint-Tropez op zitten, samen met haar vriend Viktor Verhulst en hun hondje Joey. Helaas liep het niet helemaal zoals gepland.

In haar vlog vertelt Sarah Puttemans dat ze een ketting is verloren. Het is niet zomaar een ketting, maar een die ze kreeg van Viktor Verhulst toen ze een jaar samen waren.

"Ik had die daarnet aan, maar ineens is die kwijt", vertelt ze. "Het is echt balen, want ik let zo hard op mijn spullen en ik ben in heel mijn leven nog nooit iets verloren. Dus het is heel pijnlijk."

De volgende dag laat ze weten dat ze het kleinood nog steeds niet gevonden heeft. "Het is een ketting met een grote emotionele waarde, dus ik vind het echt heel erg rot. Ik heb overal gezocht, maar ik kan hem niet vinden. Ik vind het echt heel erg."

Ze moet aan een fotoshoot beginnen, maar ze is daarvoor niet echt in de stemming. "Ik voel me echt een beetje miserabel. Ik heb gisterenavond echt hard moeten weten. Ik heb iedereen opgebeld, maar ze hebben hem nergens gevonden."

Drie jaar lang heeft Sarah de ketting aan gehad. "Ik denk dat ik hem opnieuw ga kopen", zegt ze dan ook. "Ik ben er echt niet goed van. Maar bon, het is wat het is."