Het gaat niet goed met Sarah Puttemans: "Zóveel pijn"

door: LHX
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

In haar tweewekelijkse vlog houdt Sarah Puttemans haar volgers op de hoogte van wat ze zoal doet in haar leven. In de recentste aflevering blijkt dat ze door een moeilijke periode gaat. 

"Ik moet een soort kuur nemen", vertelt Sarah Puttemans in haar vlog. "Dat heeft te maken met mijn migraine-aanvallen."

Die kuur heeft niet zo'n fijne bijwerkingen. "Ik sta vol met uitslag. Ik ben echt op, ik voel dat mijn lichaam zegt dat ik moet rusten. Ik heb dit weekend tot twaalf uur 's middags geslapen is, wat totaal niet van mijn gewoonte is."

Na de zware migraine-aanval, waarbij haar lichaam plots helemaal verlamd was, heeft ze elke week zo'n drie aanvallen gehad. "Niet even erg, maar het heeft een impact op mijn werk, mijn prestaties en hoe ik me voel."

"Vroeger had ik het een keer om de maand of om de twee maanden, maar nu had ik het superveel. Ik had zóveel pijn, het was absurd."

Volgens de dokter heeft ze chronische migraine. "Ze hebben me nu dus een kuur voorgeschreven en ik ben daar echt absurd moe door. Mijn lichaam heeft nul energie." Gelukkig blijkt het te werken: al meer dan een week heeft ze geen hoofdpijn gehad. "Maar ik ben gewoon echt doodop", klinkt het.