Het is zover: Zita Wauters neemt verrassend besluit over kinderwens

door: STG
Zita Wauters
Afbeelding bron: MRO

Zita Wauters is bezig met haar eerste opdracht voor VRT. Ze zorgt voor heel wat content op sociale media tijdens 'Radio 2 Zomerhit'.

Wie regelmatig over zijn socials scrollt ziet dezer dagen Zita Wauters passeren. Ze loopt rond in de backstage van 'Radio 2 Zomerhit' en snuift de gezellige sfeer op in de backstage van de televisieopnames.

Deze week is Zita zelf aan het woord tijdens 'Zomerhit Confessions' op VRT MAX. Daarin vertelt ze Niels Destadsbader meer over haar kinderwens.

"Ik wil heel graag kindjes", zegt Zita. "Ik zou het nu al willen, maar dat gaat niet. Ik zie het echt niet zitten om te bevallen, dan denk ik: ik wacht nog wel. Dat vind ik eng."

Al zal het voor de toekomstige man van Zita niet makkelijk worden om haar te verleiden. "Als ik het niet voel, lukt het niet", klinkt het. "Ik hou er niet van als jongens me behandelen als een prinsesje. Ik heb eerder een bad boy nodig, maar ook niet te."

Humor is voor Zita erg belangrijk. "Ik wil me kunnen stuklachen, en stel niet veel eisen, maar toch ben ik moeilijk. Ik val meer op de persoon waarmee je een goede klik hebt", besluit ze.