Jani Kazaltzis heeft opvallend besluit genomen over toekomstig televisiewerk

door: STG
Jani Kazaltzis Tussen 4 buren
Afbeelding bron: Play4

Dat buren elkaar ook graag kunnen zien, wordt elke dag duidelijker in 'Tussen 4 buren', het nieuwe verbouwprogramma van Play4. Presentator van dienst Jani Kazaltzis heeft er een erg drukke periode opzitten, en heeft een opvallend besluit genomen over zijn toekomstige carrière.

Enkele jaren geleden nam Jani Kazaltzis de fakkel over van Dina Tersago in 'Blind Gekocht'. Sindsdien is de presentator het vaste gezicht geworden van verbouwprogramma's bij de zender. Sinds deze zomer mag Jani ook 'Tussen 4 buren' toevoegen aan zijn lijstje met projecten.

In dat programma geven twee buren elkaars woning een grondige facelift. “Om te lachen heb ik al dikwijls gezegd: ‘Ik hoop dat jullie het na de opnames nog steeds goed met elkaar kunnen vinden’”, lacht Jani in Story. Al is hij zelf ook gegroeid in zijn rol als presentator.

"Ik voel me veel veiliger en comfortabeler voor de camera. Omdat ik al zoveel kilometers heb afgelegd, weet ik beter hoe ik moet reageren. En daarnaast ben ik rustiger en volwassener geworden. Niet alleen als presentator, maar ook als mens. Ik kan beter relativeren", bedenkt hij zich.

Daarnaast heeft hij een opvallend besluit genomen over zijn toekomst. "Werk staat niet meer op de eerste plek. Ik neem veel meer tijd voor mezelf. Ik heb twee maanden elke dag gewerkt, dus nu ga ik een maand op verlof", klinkt het. Er staat een reis naar Griekenland gepland, waar de ouders van Jani wonen.