Karen Damen schept eindelijk duidelijkheid na gigantische blunder: "Is er gelukkig nog steeds"

door: STG
Karen Damen
Afbeelding bron: GoPlay

Kijkers van 'Familie' blijven de laatste weken op hun honger zitten. Eén mysterie raakt maar niet opgelost. Of Mieke (Caroline Maes) terugkeert, is nog maar de vraag.

De kijkers van 'Familie' hoopten bij de start van het nieuwe seizoen meer te weten te komen over het mysterie rond Mieke. Het personage wordt gespeeld door Caroline Maes, maar een gigantische blunder van Karen Damen, die Vanessa speelt, dreigt de verhaallijn nu al te verklappen.

Enkele weken geleden postte Karen Damen nog een recente foto van zichzelf op de set. Daarop was ook Caroline Maes te zien. Heel wat fans leken dan ook al door te hebben dat Mieke wel in de reeks blijft. 

Al zet Karen nu toch de puntjes op de i in Showbits. “Het enige wat ik kan zeggen is: of Mieke terugkomt, weet ik niet, maar Caroline is er gelukkig nog steeds”, klinkt het.

“Caroline is sowieso vaak op de set voor andere dingen. Ze is er dan ook aan de slag als intimiteitscoach”, aldus Karen. “Caroline is een goede vriendin. Daarom heb ik die foto geplaatst."