Kat Kerkhofs doet bijzonder pijnlijke onthulling over moederschap: "Nooit geweest"

door: STG
Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Photonews

Volgende maand is het exact één jaar geleden dat Kat Kerkhofs voor het eerst moeder werd. Ze maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op het voorbije jaar.

In februari vorig jaar werd Kat Kerkhofs voor het eerst mama van een zoontje Ciro Romeo. Een jaar later blikt ze dan ook met plezier terug op deze heuglijke periode.

“Hij is superbraaf, ik besef dat we daarmee echt geluk hebben", zegt Kat. Nog voor ze ging bevallen kreeg ze regelmatig ook minder positieve signalen te horen. “Op voorhand hoorde ik nochtans dat ik als mama nooit meer zou slapen en dat m’n leven zou veranderen. Ik raakte op den duur ervan overtuigd dat het écht een verschrikking zou worden”, zegt Kat.

Ze geeft ook toe nooit een babypersoon geweest te zijn. Een gevoel dat na de geboorte wel aanwezig was. Vanaf het moment dat Ciro in m’n armen lag, werd ik overspoeld door liefde. Sindsdien is het alleen maar meegevallen”, klinkt het. “Zo’n kind, da’s eigenlijk keileuk. Ik raad het iedereen aan”, besluit ze.