Leen Dendievel krijgt fenomenaal voorstel van nieuwe werkgever: "Kon ik niet laten liggen"

door: STG
Leen Dendievel.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Leen Dendievel ziet haar zomer helemaal in het water vallen. Dat heeft alles te maken met een verrassend voorstel van een nieuwe werkgever.

Fervente 'Thuis' kijkers kennen Leen Dendievel vooral als haar personage Kaat, maar sinds haar verhaal is uitverteld, moest ze op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Die vond ze in andere acteerrollen en als schrijfster, maar vanaf volgende week kan ze haar CV voorzien van een upgrade. In Het Laatste Nieuws vertelt ze meer. Al zou ze in eerste instantie een uniek aanbod afslaan.

“Ik heb een heel druk voorjaar gehad, en ook mijn agenda voor het najaar zit goed vol, dus ik had me voorgenomen echt eens vakantie te nemen,” legt ze uit.

Na de nodige bedenktijd is Leen dan toch van gedachte veranderd. "Deze kans kan ik niet laten liggen. Dus ik heb Jan Bosman, met wie ik de avondshow zal presenteren, teruggebeld en volmondig ‘ja’ gezegd op zijn aanzoek,” zegt Leen.

"Ik kijk vooral uit naar de achterkant van het radiomaken, hoe er wordt voorbereid, de kneepjes van het vak. Ik ben leergierig. Maar sowieso zal ik wel fouten maken,” lacht ze.